Primar: Anul 2021 a fost unul foarte bun, chiar peste așteptări

Dacă pentru mulți primari din județul Gorj, anul acesta a fost unul foarte greu din punct de vedere financiar, sunt și edili care nu se plâng deloc, ba din contră. Este cazul primarului din Bustuchin, Ion Ciocea, pentru care 2021 înseamnă un an plin de realizări pentru comunitate.

Pe final de an, autoritățile locale din comuna Bustuchin au făcut o analiză a acestui an, iar rezultatele sunt peste așteptări. ”Nu pot să spun că anul 2021 a fost un an rău, ci dimpotrivă, unul bun și chiar peste așteptările mele. Am avut câteva proiecte îndrăznețe pe care le-am finalizat, este vorba de un proiect de 1.000.000 de euro pe POCU, care cuprinde bazinul de înot și o serie de servicii sociale, am finalizat două drumuri și două poduri. Pentru mine anul acesta a fost unul mulțumitor, în ciuda pandemiei”, a declarat primarul din Bustuchin, Ion Ciocea.

Primarul are și strategie pentru ca lucrurile să meargă bine în comunitate. ”Eu am avut proiecte depuse pe fonduri europene și guvernamentale și asta mă ajută foarte mult la dezvoltarea comunei. Cel puțin din 2016, de când am avut acele probleme în politică, m-am axat mai mult pe fonduri europene. Pentru mine ce a dat Guvernul și Consiliul Județean pe criterii politice nu a contat prea mult. Nu m-am bazat pe acest sprijin financiar”, a mai spus Ion Ciocea.

Și anul 2022 se anunță a fi unul la fel de bun în ceea ce privește investițiile în comuna Bustuchin. ”Pentru anul viitor am depus vreo patru proiecte pe programul ”Anghel Saligny” pentru apă, canalizare, gaze și drumuri, acolo unde mai avem de finalizat aceste investiții. Vrea ca bazinul de înot să îl acopăr, pentru că avem angajat un asistent fizioterapeut și ne dorim să oferim servicii pe toată perioada anului și îmi mai doresc să realizez un parc de panouri fotovoltaice pentru centrul multifuncțional, care să deservească și bazinul, școala, grădinița și ce mai avem în incintă”, a mai precizat Ion Ciocea.

Vizualizări: 3,030

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: