Primăria care vrea să înființeze club de fotbal

Vor să investească în sport și un prim pas în acest sens este înființarea unui club de fotbal. Autoritățile locale din comuna gorjeană Dănești lucrează și la un teren de fotbal sintetic pentru echipa din localitate, care este pe primul loc în Liga a 5-a și va promova.

Terenul de fotbal sintetic care se construiește în satul Brătuia a costat aproximativ 300.000 de lei. Este realizat cu bani de la bugetul local și este gata în proporție de 50%.

Aceasta nu este singura investiție în sport pe care o fac autoritățile locale care au planuri mari pe acest sector de activitate. ”Este vorba de un teren de fotbal sintetic, cu nocturnă, pe care noi îl construim în satul Brătuia și pe care vrem să-l dăm în administrare Clubului de fotbal pe care o să-l înființăm în comună. Ne dorim foarte mult să facem acest lucru, pentru că noi avem o echipă de seniori în liga 5-a care va promova, pentru că este pe primul loc. După ce o să avem acest club, ne gândim să facem și o echipă de juniori”, a declarat Mădălin Paliță, primarul din Dănești.

În altă ordine de idei, atunci când va fi gata Căminul Cultural din comună, autoritățile vor să dezvolte și latura culturală și un prim pas în acest sens a fost făcut odată cu venirea în comună a unor profesori care predau copiilor talentați.

Vizualizări: 3,101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: