Cine este antrenor principal la ACS Viitorul Târgu Jiu?

ACS Viitorul Târgu Jiu a remizat la scorul de 1-1 cu Ripensia, în meciul disputat, la Timișoara, pe stadionul Electrica, în etapa a 3-a a play-out-ului Ligii 2, Grupa B. Timișoreanul Călin Cojocaru a spus că nu a luat o decizie despre viitorul pe banca echipei unde este în continuare director tehnic și nu antrenor principal.

După ce etapa trecută, ACS Viitorul a disputat acel meci pe care deja toate echipele știu că-l bifează cu trei puncte, cel cu Unirea Constanța, a venit cu mare încredere să joace contra Ripensiei. Deși a întâlnit o echipă care nu reușise să ia nici un punct în acest an, echipa lui Călin Cojocaru nu s-a putut impune, terminând partida la egalitate, scor 1-1, și ajutând astfel gazdele de la Ripensia să rămână în joc pentru a evita retrogradarea.

Călin Cojocaru a avut și cuvinte de laudă pentru adversar. ”O echipă tânără, ambițioasă, știam că se agață de orice minge. Dar astăzi jocul echipei mele m-a dezamăgit. Ei știam că o să fie arțăgoși. Noi puteam mult mai mult. Pe faza ofensivă nu am fost așa lucizi. Deși am avut încă două trei șanse, dar nu am știut de ele să profităm, să marcăm. Dacă făceam 2-0 la ocazia lui Dodoi, meciul era închis”, a punctat Cojocaru despre meciul cu Ripensia pentru liga2.ro.

La finalul meciului, Călin Cojocaru a mai spus că nu vrea să comenteze de ce e folosit ca director tehnic și nu antrenor principal.

La ACS Viitorul unele aspecte rămân mai mereu neclare, scrie liga2.ro. Nu s-a precizat clar dacă s-a reziliat sau nu cu Florin Stîngă, fostul antrenor, dar pare să fie ceva, căci etapele trec, iar Căln Cojocaru e trecut în raport tot ca director tehnic, aspect despre care timișoreanul nu a vrut să comenteze: ”Nu știu. De aspectele acestea se ocupă conducerea”.

Cert este că pentru certificarea care se face la echipele din Liga 2, ACS Viitorul are nevoie de un antrenor principal în documente și, probabil, deja există unul și a existat din iarnă până acum.

Vizualizări: 1,232

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: