Eugen Neagoe, supărat înainte de duelul cu Gică Hagi

Înaintea partidei cu Farul, antrenorul Eugen Neagoe a transmis că Universitatea Craiova se confruntă cu probleme medicale, motiv pentru care partida de la Ovidiu va fi și mai dificilă. Farul Constanța primește vizita celor de la Universitatea Craiova în etapa a doua din play-off-ul Superligii, sâmbătă, ora 20.30, pe stadionul din Ovidiu.

Pe lângă Nicușor Bancu, care nu va mai evolua în acest sezon, oltenii nu se vor putea baza nici pe Bogdan Vătăjelu, Vladimir Screciu și Alexandru Ișfan. Ișfan s-a accidentat în prima repriză a partidei cu CFR Cluj, scor 1-1.

”Sunt două echipe valoroase, în formă. Și noi, și Farul practicăm un fotbal frumos. Din păcate, nu am reușit să câștigăm niciun joc în play-off, cu toate că meritam, am făcut un joc foarte bun împotriva FCSB-ului, la fel au stat lucrurile și împotriva celor de la CFR. Ăsta e fotbalul, asta e frumusețea acestui sport.

Sunt puțin așa supărat, pentru că avem probleme medicale. Sunt jucători care vor absenta. Sunt patru jucători foarte importanți. Știți vechile probleme, Bancu, Vătăjelu, acum s-au adăugat pe lista absenților și Screciu și Ișfan. Nu avem un lot foarte numeros, dar am discutat cu băieții. Le-am zis că jucătorii care vor fi apți sunt cei mai valoroși. Jucătorii care vor face deplasarea sunt cei mai valoroși.

Am avut întotdeauna încredere în jucătorii pe care i-am avut, chiar dacă nu am putut să aliniem cel mai în formă unsprezece la fiecare etapă. Jucătorii care au intrat și-au făcut datoria, au făcut efort, au avut o atitudine foarte bună. Am fost foarte mulțumit și la ultimul joc. Dezamăgirea mare a fost rezultatul final și problemele care s-au ivit pe parcursul jocului cu jucătorii accidentați.

Mergem încrezători la Constanța, sunt convins că vom face un joc bun și sper să revenim la Craiova cu cele trei puncte, chiar dacă întâlnim o echipă foarte valoroasă”, a spus Eugen Neagoe la conferința de presă.

Vizualizări: 556

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: