Stadionul unei echipe din Liga 1, sub zăpadă înainte de meci

Reprezentanţii Direcţiei pentru Sport şi Agrement de la Primăria Botoșani dar şi 30 de deținuți de la Penitenciarul Botoşani au fost chemați pentru a ajuta la deszăpezirea stadionului Municipal din Botoșani.

Pe data de 9 aprilie FC Botoșani va juca pe teren propriu contra celor de la FC Argeș.

Vineri exista o problemă care putea duce la amânarea meciului dintre cele două echipe. Viscolul a provocat mari ravagii în Moldova și, din cauza vremii, mai mult de 1.200 de oameni au rămas fără curent electric, iar circulația este oprită pe patru drumuri naționale, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Prin urmare, echipa locală era îngrijorată că nu o să poată să joace meciul cu echipa din Trivale din play-out-ul Superligii, iar aceștia au apelat la ajutorul a 30 de deținuți de la Penitenciarul Botoșani pentru a grăbi procesul de deszăpezire a arenei din Moldova.

„FC Botoşani face tot posibilul pentru ca partida de duminică, de la ora 15:30, împotriva celor de la FC Argeş, să se desfăşoare în cele mai bune condiţii. Tocmai de aceea, colegii de la Direcţia pentru Sport şi Agrement, alături de 30 de deţinuţi ai Penitenciarului Botoşani, au început să deszăpezească gazonul încă de la primele ore ale dimineţii. Mulţumim tuturor pentru ajutorul acordat!”, a anunțat clubul din Botoşani, pe Facebook.

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, susține că ninsoarea din Moldova a dat totul peste cap în întregul județ, însă în cele din urmă, acesta spune că viscolul s-a mai domolit.

„Am fost sinistrați până la ora 16:00. Putem aduce acum apă, merinde. Ne plac nouă situațiile astea, când suntem luați pe nepregătite. Trebuia să ajung la Suceava, iar la 16:00 să plec de acasă. A fost blocat tot. A fost anunțat de aseară cod de viscol. Trebuie stat acasă. Ningea și acum, dar nu mai bate vântul. Noi avem o armată întreagă care deszăpezește terenul. Nu e înghețat (n.r. terenul). Îl decopertăm. Ninge în continuare. Mă contrazice vremea. Zăpada asta e foarte consistentă, că am dat la lopată”, a spus Valeriu Iftime, la Digi Sport.

Galerie foto


Vizualizări: 874

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: