Gilortul încearcă să spargă gheața în play-off la Severin

Gilortul Cărbunești va încerca să obţină prima victorie din play-off, la Severin, în faţa Viitorului Șimian. Meciul din etapa a doua este programat vineri, cu începere de la ora 15:00.

Inițial, partida a fost programată pentru sâmbătă, 8 aprilie, ora 17:00, dar Departamentul competiții din cadrul FRF a anunțat săptămâna trecută conducerea clubului nostru că partida a fost reprogramată pentru vineri.

Trupa antrenată de Mario Găman nu a câștigat niciodată în campionat, la Drobeta-Turnu Severin, în fața Viitorului Șimian, anunță clubul gorjean în statisticile realizate pe pagina oficială. În ediția trecută de campionat Viitorul a câștigat cu 5-1 în sezonul regulat și cu 2-0 în play-out, iar pe 19 noiembrie 2022, în etapa 13, gazdele s-au impus din nou, categoric, în fața echipei din Cărbunești, scor 5-0.

În prima etapă a play-off-ului ambele echipe au cedat în deplasare cu același scor, 0-1, Gilortul la Filiași, iar Viitorul la Deva.

„Echipa care va pierde această partidă își va diminua foarte mult șansele de a mai prinde locul 2. Va fi un meci dificil, Viitorul are o echipă bună și joacă și în fața propriilor suporteri. Chiar dacă în sezonul regulat Gilortul a pierdut la scor, trebuie să ne mobilizăm, să fim mai puternici, să continuăm să ne îmbunătățim jocul pentru a obține rezultatul pe care îl merităm, iar jucătorii sunt încrezători că pot obţine un rezultat pozitiv”, anunță cei de la Gilortul pe pagina oficială unde își mobilizează jucătorii pentru o victorie.

Vizualizări: 306

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: