Un fost selecționer îi vede la națională pe antrenorii de la CSM Târgu Jiu

Meciul cu HC Zalău a fost ultimul disputat de CSM Târgu Jiu înaintea scurtei vacanțe de Paște. Handbalistele de la Târgu Jiu se află pe locul nouă în Liga Florilor înainte de pauza din campionat.

Echipa pregătită de fostul selecționer al naționalei de handbal, Gheorghe Tadici, HC Zalău, a încheiat la egalitate meciul de la Târgu Jiu, scor 22-22 formația locală a CSM. După acest meci, echipa tehnică a formației gorjene a fost lăudată de antrenorul formației oaspete care îi vede pe antrenorii Liviu Andrieș, Andrei Enache și Gore Albici chiar la loturile naționale pe viitor.

„Sunt trei băieți excepționali, de mare viitor, chiar de echipe naționale. Enache, la juniori sau tineret, iar Andrieș cu Albici spre senioare. Probabil, le va veni și rândul dacă Federația Română de Handbal va renunța la ideea de a aduce antrenori străini. Sunt forate multe lucruri care au fost valabile, dar nu mai sunt. Nu mai există criterii, oricum este o infuzie de jucătoare străine, inclusiv la Târgu Jiu, și riscăm să nu mai avem naționale de senioare sau tineret, degeaba se va lucra la bază și până la nivel de junioare. Federația este obligată prin statut să apere interesele echipelor naționale, de la seniori până la cadeți”, a declarat fostul selecționer al României care nu vede cu ochi buni prezența jucătoarelor străine în Liga Florilor.

Vizualizări: 781

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: