CSM Târgu Jiu vrea o victorie cu Laguna București

CSM Târgu Jiu se pregătește, la mijlocul acestei săptămâni, de o nouă confruntare extrem de importantă în lupta pentru menținere în Liga Națională de Baschet Masculin. În etapa a-8-a, ultima din Grupa 11-18, gruparea gorjeană va juca, în deplasare, cu Laguna București.

Baschetbaliștii gorjeni susțin joi ultima bătălie din Grupa 11-18 și vor victoria pe terenul echipei Laguna București, pentru a-și asigura un avantaj pentru meciurile din ultima fază a play-out-ului. Baschetbalistul Andrei Gheorghe se așteaptă la un meci dificil cu gruparea bucureșteană, aflată pe un trend ascendent în ultima perioadă. Acesta crede însă că CSM Târgu Jiu este echipa mai bună și spune că un joc colectiv poate aduce un rezultat pozitiv echipei.

”Va fi un meci foarte tare, atât pentru noi, cât și pentru ei, dar eu zic că trebuie să fie meciul nostru, pentru că noi ne vom decide soarta dacă vom avea sau nu avantajul terenului propriu în următoarele faze din play-out. Ținând cont că va fi o serie de 5 meciuri, eu cred că va conta foarte mult avantajul terenului propriu, mai ales că noi jucăm mai bine acasă, și avem și publicul alături de noi. Cu siguranță ne putem îndeplini obiectivul dacă vom avea avantajul terenului propriu. Pentru a câștiga la Laguna trebuie să jucăm tot meciul așa cum am evoluat în prima repriză de la Focșani. Trebuie să rămânem uniți în orice situație, pentru că am văzut că putem să revenim și de la -20. Asta este cheia jocului, să rămâne uniți, să jucăm ca o echipă. Avem o echipă cu jucători experimentați, cred că suntem mai buni, dar sincer chiar m-au surprins în meciul de la Târgu Jiu, nu mă așteptam să facă un meci așa bun”, a declarat Andrei Gheorghe la conferința de presă premergătoare partidei de la București.

Meciul este programat pentru joi, 6 aprilie, cu începere de la ora 19.00.

Vizualizări: 203

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: