Meci caritabil pentru Florin Bejinaru, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu

Ultimul antrenor care a pregătit Pandurii Târgu Jiu înainte de intrarea în faliment a clubului are grave probleme de sănătate. Florin Bejinaru, fost jucător la Pandurii dar și antrenor, timp de peste 30 de ani, are acum nevoie de tratament și recuperare după o intervenție chirurgicală pe creier.

Meciul caritabil „Împreună pentru Florin!”, programat marți seara la Sala Sporturilor din Târgu Jiu este organizat de Pandurii Old Boys pentru a-l ajuta pe fostul antrenor de la Pandurii. Pentru a ajuta la salvarea vieții lui Florin Bejinaru se vor reuni la Târgu Jiu foști mari antrenori ai echipe fanion a Gorjului precum Sorin Cârțu, Emil Săndoi, Eugen Neagoe sau Cristi  Pustai.

Inițiatorii evenimentului precizează că de organizarea pe plan local a acestui eveniment se vor ocupa cei de la gruparea Pandurii Târgu Jiu Old Boys, cu sprijinul Primăriei Târgu Jiu și al AJF Gorj, iar printre cei implicați în acest eveniment sunt publicistul Dorin Brozbă,  Dan Marinescu, Mihai Stelescu și Ionel Marius.

Cu ocazia acestui eveniment AJF Gorj scoate la vânzare o serie de mingii de la Campionatul Mondial, fiind puse de asemenea la dispoziția colecționarilor și cărți din edițiile limitate cu istoria clubului Pandurii, semnate de Dorin Brozbă, toate încasările urmând să fie donate acestei cauze pentru care se organizează acest eveniment caritabil, salvarea antrenorului Florin Bejinaru, după cum a informat gruparea Pandurii Târgu Jiu Old Boys.

Meciul caritabil de marți, 4 aprilie, va începe la ora 18:00, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

Vizualizări: 659

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: