Ce s-a întâmplat cu jucătorii Universității Craiova la naționala României U21!

Eugen Neagoe, antrenorul Universității Craiova, arată degetul către FRF după meciul cu CFR Cluj, scor 1-1. După ce a lăudat evoluția jucătorilor săi la meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj, scor 1-1, Eugen Neagoe a ținut să taxeze FRF pentru problemele pe care le-au întâmpinat jucătorii săi care au făcut parte din lotul naționalei României U21.

Antrenorul oltenilor susține că toți jucătorii convocați de Emil Săndoi la reprezentativa de tineret au venit cu probleme de la naționala României U21, iar Alexandru Ișfan, Vladimir Screciu și Ștefan Baiaram s-au „rupt” în meciul cu CFR Cluj.  „Am controlat în totalitate jocul, am avut posesie. Să domini de maniera asta campioana României, să nu aibă un corner… Asta înseamnă foarte mult pentru noi. Îmi pare rău că nu am reușit să câștigăm. Eu cred că nu am dezamăgit fanii, dar fotbalul este nedrept câteodată.

Au apărut probleme, nu vreau să acuz pe nimeni, dar toți jucătorii care au fost plecați la echipa națională au avut probleme, nu au fost cei pe care eu i-am antrenat. Nu mă așteptam să fie atât de multe probleme. Screciu, Baiaram, Ișfan au fost schimbați, cu probleme medicale.

Cred că trebuia să câștigăm și cu FCSB, la fel și cu CFR Cluj. Luați statistica și o să vedeți că au fost mai buni decât noi doar la aruncările de la margine. Asta este realitatea! Meritam să câștigăm, am fost mai buni decât adversarul nostru”, a spus Eugen Neagoe după Universitatea Craiova – CFR Cluj, scor 1-1.

Vizualizări: 388

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: