Tinerii juniori de la Pandurii au primit o șansă la Cărbunești

Aflată în play-off în Liga 3, Gilortul Cărbunești face deja planuri pentru viitorul sezon. Gorjenii se gândesc la ediția următoare de campionat când vor avea nevoie de jucători tineri și au perfectat o serie de transferuri ale unor tineri jucători care au evoluat la grupele de juniori dar și la echipa de seniori de la Pandurii.     

Viitorul sună bine pentru fotbalul cărbuneștean, anunță oficial cei de la Gilortul care au anunțat deja primele transferuri pentru noul sezon. „Conducerea clubului nostru a legitimat patru tineri jucători care până în iarnă au evoluat pentru diferite grupe ale clubului Pandurii Târgu Jiu. Este vorba despre Cătălin Roșu (2006), Ionuț Buță (2007), Cosmin Nejoiu (2004) și Mihai Brujan (2007)”, au anunțat cei de la Gilortul pe pagina oficială unde se precizează că cei patru tineri pot evolua pentru echipa de juniori A1 a clubului, care are o generație foarte bună, dar și pentru echipa satelit care evoluează în Liga 4 Gorj, precum și pentru echipa de Liga 3, dacă vor reuși să îl impresioneze pe antrenorul Mario Găman. „Ei se pregătesc cu prima echipă și, dacă o vor face cu seriozitate, pot urma exemplul altor tineri care joacă constant pentru prima echipă: Denis Bucur, Fabian Bărănescu, Florin Marica și Leonardo Căldăraru. Cu siguranță, fiecare va avea șansa lui, cu atât mai mult cu cât din sezonul viitor echipele din Liga 3 vor fi obligate să aibă în teren, pe toată durata partidei, cel puțin doi jucători născuți după 1 ianuarie 2004 și unul născut după 2005”, a mai anunțat clubul gorjean.

Tinerii jucători veniți de la Pandurii s-au pregătit mult timp sub comanda antrenorului Florin Bejinaru și chiar au evoluat pentru echipa de seniori.

Vizualizări: 476

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: