Echipă calificată la barajul de promovare în Liga 2 cu 9 etape înainte de final

Corvinul Hunedoara este prima echipă din Liga 3 calificată la barajul de promovare în Liga 2. Echipa hunedoreană a reușit deja calificarea matematică deși mai are de jucat multe meciuri în play-off.

Locul 1 în Seria 9 și-a asigurat prezența în semifinalele barajului în urma primei etape din play-off, din cele nouă de disputat, după ce a învins CSM Unirea Alba Iulia, scor 3-1, pe teren propriu.

Astfel, Corvinul Hunedoara a reușit să își păstreze statutul de la începutul sezonului, fiind una dintre marile favorite la promovare încă de la startul întrecerii. Însă, așa a fost și campionatul trecut, dar a pierdut finala cu Minaur Baia Mare, după 2-1 în tur, acasă, și 1-4 în retur, în deplasare.

„Prima etapă din play-off a însemnat a șaptea victorie consecutivă pentru echipa noastră, care a trecut cu 3-1 de CSM Unirea Alba Iulia. Rezultat care, coroborat cu victoria Unirii Ungheni în fața Metalurgistului Cugir (1-0) e asigură, matematic, prezența în primul baraj de promovare – cu opt meciuri rămase de jucat! (…)”, a scris clubul din Hunedoara pe site-ul oficial.

Corvinul are un avans de 20 de puncte față de a doua clasată Unirea Ungheni, astfel că în două etape poate să-și asigure matematic inclusiv locul 1 în Seria a 9-a a Ligii 3.

Vizualizări: 468

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: