Oltenii au ratat și al doilea obiectiv, cel din Cupa României

UTA și FC U Craiova, două dintre echipele cu pretenții din Superligă au rămas să joace în play-out, dar mai aveau și calea Cupei României pentru a-și salva sezonul. Au făcut-o doar cei de la Arad pentru că oltenii au ratat și al doilea obiectiv după ratarea calificării în play-off.

La Arad, la aproape zero grade Celsius, în fața a aproximativ 5 mii de spectatori, formația lui Laszlo Balint a profitat de reușita lui Virgiliu Postolachi, din minutul 16 și s-a calificat într-o semifinală de Cupă după 57 de ani. „Roș-albii” au fost câștigători ai trofeului în anii 1948 și 1953.

Nicolo Napoli pare resemnat după un nou eșec suferit de FC U Craiova, scor 0-1, în Cupa României, împotriva celor de la UTA Arad, rezultat în urma căruia oltenii au fost eliminați din competiție.

Napoli a admis faptul că FC U Craiova traversează o pasă proastă și speră ca elevii săi să revină în forță la următorul joc, când o vor întâlni pe Universitatea Cluj în play-out-ul din Superliga.

„Am încercat să facem un meci bun, dar nu ne-a mers, după 1-0 am încercat să egalăm dar nu am reușit. Am încercat să-i protejez (n.r. – pe Bauza și Bahassa) și apoi să aducem un plus în repriza a doua, dar nu a mers. Și noi am avut două trei ocazii de gol dar nu am reușit.

E o perioadă în care nu ne merge bine, sperăm să fim mai bine când revenim la Craiova unde avem un meci dificil (n.r. – cu U Cluj). Play-out-ul e un turneu dificil pentru toate echipele. Posibil așa să fie, cu echipele din față jucăm, cu cele de jos, deloc”, a spus Nicolo Napoli, după UTA Arad – FC U Craiova 1-0.

Odată cu acest eșec, FC U Craiova a ajuns la 4 înfrângeri în ultimele 5 jocuri oficiale, singura excepție fiind victoria de pe teren propriu cu CS Mioveni, scor 3-0.

Vizualizări: 461

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: