O zi din viață pentru salvarea unui fost coleg care și-a dedicat o viață echipei Pandurii

Zeci de foști mari fotbaliști și antrenori și-au dat mâna la Târgu Jiu pentru a strânge banii necesari salvării vieții unui fost fotbalist și antrenor de la Pandurii, Florin Bejinaru. Organizatorii au fost mulțumiți mai ales de numărul mare de spectatori veniți să vadă un meci fără vreo miză sportivă ci doar pentru salvarea unei vieți.

Florin Bejinaru și-a dedicat întreaga viață echipei Pandurii, atât ca jucător cât și ca antrenor. Iar foștii săi colegi dar și foști panduri ajunși acum la vârste venerabile, precum și prieteni și cunoscuți ori foști colegi de pe banca pandurilor sau pur și simplu jucători de fotbal care au evoluat pentru echipa națională au dorit să îl ajute acum pe Beji să treacă cu bine peste cumpăna din viața sa. Unii dintre ei au făcut eforturi mari să ajungă marți seară la Târgu Jiu, mergând sute de kilometri pentru că au venit direct de la antrenamentele echipelor pe care le pregătesc acum, cum e cazul lui Cristi Pustai, venit tocmai de la Piatra Neamț. Nu i-a fost ușor nici lui Emil Săndoi să ajungă de la București sau lui Florin Prunea sau Emil Dică dar nici lui Eugen Neagoe care a ajuns direct de la antrenamentul Universității Craiova și chiar dacă nu a jucat a dorit să îl ajute pe fostul său coleg, Florin Bejinaru.

CU siguranță nu le-a fost ușor nici celor de la Pandurii Old Boys să intre pe teren, unii dintre ei ajunși la 70 de ani, sau să organizeze un astfel de eveniment la care au luat parte peste o mie de oameni. Și nici măcar foștilor colegi ai lui Bejinaru cu care a evoluat la Pandurii și care au venit în număr mare, lăsând pentru o seară antrenamentele micuților sportivi pe care îi pregătesc.

Toți cei prezenți au contribuit la strângerea sumei de bani consistente cum au numit-o organizatorii evenimentului, bani care îl vor ajuta acum fostul antrenor de la Pandurii pentru continuarea tratamentului.

Galerie foto




Vizualizări: 564

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: