Șeful fotbalului gorjean, nemulțumit de lipsa de empatie și canibalizarea societății

Un eveniment caritabil care a avut loc recent la Sala Sporturilor din Târgu Jiu l-a pus pe gânduri pe șeful fotbalului din Gorj. Mihai Prunariu s-a declarat nemulțumit de numărul relativ redus de spectatori la un eveniment organizat pentru salvarea unei vieți.

Un meci caritabil a adus la Târgu Jiu zeci de fotbaliști, mulți din județ dar și foarte mulți din alte colțuri ale țării. Cu toții au ținut să răspundă prezent pentru a ajuta un fost coleg, pentru unii pe teren, pentru alții pe banca tehnică, antrenorul Forin Bejinaru, fost căpitan al echipei Pandurii Târgu Jiu.

Diagnosticat cu o boală gravă care necesită ajutor de specialitate la o clinică din afara țării, fostul fotbalist are nevoie acum de sprijin financiar pentru a urma un tratament la o clinică din străinătate.

Nemulțumirea șefului fotbalului gorjean, Mihai Prunariu, a fost legată de faptul că puțini gorjeni au ales să vină la meciul caritabil care s-a disputat în Sala  Sporturilor între o selecționată Old Boys a celor de la Pandurii și o selecționată a unor foști mari jucători ai Naționalei României.

În tribune s-au aflat aproximativ 800 de persoane și cam o sută au fost cei implicați în organizare, strângere de fonduri, voluntari ai Crucii Roșii și participanți efectiv pe teren la spectacolul anunțat cu mult timp înainte.

E adevărat că unii dintre ei au ales să vină totuși pentru câteva ore la Târgu Jiu deși au parcurs sute de kilometri. În acest context, Mihai Prunariu spune că nu înțelege de ce târgujienii nu au fost în număr mare în tribune. „Au venit oameni și de la 700 de kilometri, cum a fost Pustai, din București, de prin toată țara, jos pălăria pentru ei, pentru o chestie umanitară. Un pic sunt supărat pe târgujieni, ar fi putut să vină mai mulți. Sunt un pic supărat pe târgujieni că m-aș fi așteptat să fim alături de un băiat care are niște necazuri. Trebuie să fim mai receptivi. Noi, cu Asociația Județeană de Fotbal am contribuit din plin. Nu se spun sume în situațiile astea! Am ajutat toți care am fost în conducerea asociației, am fost prezenți la eveniment și am susținut cât am putut și din punct de vedere financiar și din punct de vedere moral”, a precizat Prunariu care a tras o concluzie dureroasă pentru societatea actuală: „Trăim într-o societate care s-a sălbăticit, s-a canibalizat și uneori nu ne mai interesează decât de noi. Un gând bun pentru Florin Bejinaru: Să-i dea Dumnezeu sănătate, suntem alături de el și ne rugăm să-i fie bine și să depășească acest moment din viața lui!”.

Cei care nu au participat la eveniment și vor să ajute trebuie să știe că există un cont în care pot face donații pentru salvarea vieții lui Florin Bejinaru.

Fostul antrenor de la Pandurii are nevoie de 30 de mii de euro pentru a face o serie de intervenții la o clinică din străinătate iar cei care pot face donații au la dispoziție următorul cont:

BEJINARU FLORIN CONSTANTIN Cont : RO24BACX0000001709993000 deschis la UNICREDIT ȚIRIAC BANK S.A.

Galerie foto





Vizualizări: 640

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: