Victorie uriașă în lupta pentru titlu pentru Juniorii C de la CSM Târgu Jiu

Final de săptămână excelent pentru echipa de juniori C a CSM Târgu Jiu, care a obținut o victorie uriașă în lupta pentru titlu în Campionatul Județean U15. Echipa pregătită de Alin Poenaru și Cătălin Trofin s-a impus cu 1-0 și nu mai poate scăpa titlul de campioană.

Sâmbătă, 8 aprilie, echipa de Juniori C a CSM Târgu Jiu a reușit să câștige, scor 1-0, pe terenul echipei Jiul Rovinari și-a făcut un pas decisiv pentru câștigarea titlului de campioană, anunță csmtargujiu.ro. Pentru echipa din Târgu Jiu era suficient și un rezultat de egalitate pentru a se menține pe primul loc în clasament, însă așa cum anunța și antrenorul Alin Poenaru, CSM Târgu Jiu a mers la victorie.

Meciul a fost unul extrem de echilibrat, decis de golul lui Alexandru Gurică. Alin Poenaru și-a felicitat jucătorii pentru victorie și le-a mulțumit celor din conducerea clubului și primarului Marcel Romanescu pentru implicarea în acest proiect sportiv: ”A fost un meci greu. Ne așteptam la o asemenea partidă. Am jucat împotriva unei echipe agresive, care tot meciul a juca cu mingi lungi pe cei doi atacanți, în timp ce noi am încercat să plecăm cu mingea la picior de la fundașii centrali. Ne-am creat o mulțime de ocazii, dar nu am reușit să marcăm de mai multe ori în poarta adversă, pentru a ne face jocul mai ușor. În cele din urmă am reușit și golul care ne-a adus victoria și cel mai probabil titlul de campioni U15. Felicit băieții pentru victorie și cred că și pentru câștigarea Campionatului Județean U15. Este greu de crezut că ne mai putem încurcam, ținând cont că în ultimele două etape mai avem nevoie de 1 punct. Țin să mulțumesc domnului primar pentru condițiile oferite, celor doi oameni din conducerea CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeț și Dan Ilieș, care au fost alături de noi cu tot ce am avut nevoie pentru pregătirea acestor copii”.

Chiar dacă mai au două etape de disputat, băieții lui Alin Poenaru nu mai pot pierde titlul. Mai au nevoie de doar un singur punct pentru a obține titlul de campioni în Campionatul Județean U15.

Vizualizări: 479

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: