Gilortul Cărbunești nu a scăpat de complexul Viitorul Șimian

Gilortul Târgu Cărbunești s-a văzut învinsă pentru a patra oară în campionat, în ultimii doi ani, la Severin. Echipa din Șimian s-a impus cu scorul de 3-1.

Meciul de la Severin cu Viitorul Șimian s-a încheiat cu o victorie meritată a gazdelor, care s-au impus pe contraatac, după 3 situații de superioritate numerică. Rupa și Iorgulescu pentru Șimian, respectiv Dănăricu pentru Gilortul au ratat cele mai mari ocazii până la deschiderea scorului.  „Lovitură liberă pentru gazde de pe dreapta, se execută repede și jucătorii Viitorului îi surprind în 6 contra 4 pe băieții noștri, Poiană centrează de la limita careului mare și Gelu Velici reia cu latul în plasă de la 5 m. Contraatac supranumeric al amfitrionilor, Iorgulescu îi pasează lui Gelu Velici în marginea suprafeței de pedeapsă, decarul Viitorului realizează dubla în doar 3 minute și stabilește scorul pauzei. Contraatac Iorgulescu (70') pe dreapta, iar centrarea acestuia este reluată în plasă de către Ionuț Rupa de la 10 m de poarta apărată de Oprița. Constantin Roncea (87') întoarce 3 adversari în careul Viitorului, îi pasează lui Denis Bucur la 14-15 m de poarta Șimianului și șutul acestuia prinde vinclul porții apărate de Drîngă”, au scris cei de la Gilortul despre partida de la Severin în cronica de meci.

În repriza secundă Gilortul a evoluat în 10 jucători.  Centralul Buzărnescu a arătat 3 cartonașe roșii iar Ionuț Gîlcescu a văzut roșu în fața ochilor la pauză, pe tunel, în drum spre vestiare, după o discuție aprinsă cu centralul, care nu a sancționat cu fault o intrare a lui Song în minutul 45.

Antrenorul Mario Găman a văzut și el cartonașul roșu, de asemenea, după două galbene în același minut, 61, pentru că a dezavuat limbajul licențios, nesancționat, al unui jucător al Șimianului la adresa centralului.

Și un jucător de la gazde a văzut roșu după ce a primit al doilea galben pentru simulare la ultima fază a jocului.

Vizualizări: 276

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: