Cine a câștigat licitația pentru drumul județean 662

Consiliul Județean Gorj a atribuit contractul pentru „Modernizare infrastructură rutieră de interes județean pe DJ 662, cu originea în DN 66, ce străbate localitățile Capu Dealului - Gilort - Pârâu - Groșerea - Aninoasa - Bibești - Andreești - Vladimir - Totea - Totea de Hurezani - Hurezani, până în DN 6B”.

Lucrarea a fost câștigată de firma DOMARCONS, la o valoare de 115.497.046 lei.

Modernizarea are ca scop îmbunătățirea accesului la drumurile naţionale 66 și 6B. De asemenea, se urmărește ameliorarea accesului la alte obiective economice şi turistice din zonă. 

Proiectul presupune nu doar modernizarea structurii rutiere, ci și amenajarea de rigole şi şanţuri de colectare şi dirijare a apelor pluviale, amenajarea podeţelor în scopul asigurării preluării şi scurgerii apelor pluviale, reabilitarea podurilor amplasate pe traseul drumului județean, semnalizarea rutieră, realizarea de piste de bicicliști, trotuare, stații de transport în comun, parapeți de protecție. De asemenea, va fi făcut un pod nou.

Prin finalizarea acestor lucrări de reabilitare a drumului judeţean DJ 662, locuitorii din zona drumului vor beneficia de condiţii optime de deplasare rutieră, fără a întâmpina greutăţi în deplasările zilnice în anotimpurile ploioase.

Realizarea lucrării va dura aproape trei ani.

Vizualizări: 2,342

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: