Ce mesaj alarmant au primit primarii din Gorj

Primarii din județul Gorj au primit o înștiințare din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență, cu privire la o eventuală poluare a aerului. Astfel, primarul din Scoarța, Ion Stamatoiu, a postat pe pagina sa de socializare mesajul ISU prin care se face referire la instruirea tuturor cetățenilor cu privirea la un eventual risc.

Primarul din Scoarța spune că nu știe prea multe despre această informare, însă a postat mesajul tocmai pentru ca localnicii să-l vadă. Stamatoiu a declarat faptul că oamenii nu vor avea suficient de mulți bani pentru achiziția acelor echipamente. Mai exact, este vorba despre măști filtrante (mască contra particulelor și aerosolilor) și filtrant-sorbante (semicască și mască contra gazelor cu cartuș filtro-sorbant).

”Nu știu prea multe despre acest lucru. Am postat și eu mesajul pe Facebook să îl vadă lumea. Am căutat și eu pe internet. Am văzut că sunt foarte scumpe. Oamenii nu vor avea bani să își permită așa ceva. Sper să nu se ajungă acolo”, a declarat Ion Stamatoiu.

Vizualizări: 4,498

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: