Ce legătură are PSD Gorj cu noii membri ai CS din CEO

Liderul PSD Gorj Mihai Weber a explicat legăturile partidului cu trei dintre noii membri ai CS din CE Oltenia: secretarul de stat Pavel Nițulescu și avocatul Adrian Marinescu  sunt membri PSD, iar rectorul UCB Luminița Popescu este simpatizant PSD și apropiat al familiilor  Weber și  Rujan cu ginerele Luminiței Popescu, Adrian Chesnoiu, fost ministru la Agricultură, demis după apariția unui dosar penal. 

În noua structură a consiliului de supraveghere vor rămâne Alexandru Marcoci, Mădălin Eftenoiu și Adrian Marinescu, alături de reprezentantul Fondului Proprietatea, Mădălin Georgescu. Vor mai face parte din CS Vladimir Tanasiev, Luminița Popescu și Pavel-Casian Nițulescu.

Partidul Social Democrat își asumă numirea a trei dintre membrii consiliului: Pavel Casian Nițulescu, secretar de stat în cadrul Ministerului Energiei, Adrian Marinescu, avocat, și Luminița Popescu, rectorul Universității "Constantin Brâncuși".


”Apropiați și nu asumați, apropiați de Partidul Social Democrat sunt cel puțin trei membri din Consiliul de Supraveghere. Este vorba despre un secretar de stat din Ministerul Energiei, care este secretar de stat de la organizația propus de organizația PSD din Hunedoara. Este vorba despre dna. Luminița Popescu, care este apropiată de Partidul Social Democrat și este vorba despre dl. avocat Marinescu, care face parte și din organizația PSD Gorj. Marinescu este membru al PSD Gorj. (...) După cum bine știți, Pro România este de fapt un partid desprins din Partidul Social Democrat. Este un simpatizant. Mai mult, avem o relație foarte veche și eu, și dl. senator (n.r- Crist Rujan), cu dna. și cu întreaga familie și cu ginerele domniei sale este un coleg în Camera Deputaților. Deci, de asta am spus că este un simpatizant și un apropiat al nostru și sigur ne putem baza. Realitatea este doar ca și membru, dl. Marinescu este membru PSD”, a declarat Mihai Weber.

Vizualizări: 1,445

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: