Ministerul Energiei: A fost programată prima ședință a grupului de lucru pentru CEO

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a anunțat lansarea unui grup de lucru dedicat Companiei Energetice Oltenia (CE Oltenia) în vederea revitalizării și modernizării acesteia. Grupul de lucru va avea rolul de a identifica soluții inovatoare și a colecta datele necesare pentru a dezvolta un plan de restructurare detaliat și un calendar de implementare a măsurilor esențiale pentru transformarea companiei. Prima ședință de lucru este programată pentru săptămâna viitoare.

Ministrul Energiei a subliniat necesitatea de a aborda nu doar problemele imediate ale companiei, ci și de a crea o viziune solidă pentru viitorul CE Oltenia. "Nu e nevoie doar de un pansament, e nevoie de reinventarea acestei companii de tradiție. Am văzut la fața locului condițiile de lucru, dar și potențialul CEO: profesioniști adevărați, oameni muncitori, cu dragoste de România. Politica nu are ce căuta în acest proiect. E nevoie de toată lumea pentru a reuși împreună", a subliniat ministrul Burduja.

Ideile și propunerile privind modernizarea CE Oltenia sunt așteptate din partea publicului și pot fi trimise la adresa de email: [email protected]. Acest apel deschis pentru idei subliniază dorința autorităților de a implica cât mai mulți factori și experți în procesul de transformare a companiei.

Vizualizări: 1,942

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: