Nu-l vrea pe Romanescu la PSD Gorj: ”Cine îl susține trădează interesele municipiului”

Consilierul municipal PSD Eduard Lădaru comentează eventuala candidatură a lui Marcel Romanescu din partea PSD, la alegerile locale de la anul. Lădaru spune că va vota împotriva primirii în partid a primarului Marcel Romanescu.

Consilierul municipal a subliniat că, în opinia sa, orice partid care îl susține pe Marcel Romanescu trădează interesele municipiului Târgu Jiu și promovează "distrugerea" acestuia. 


”În ceea ce mă privește pe mine, nu s-au purtat absolut niciodată discuții în acest sens și mai ales cu mine. Adică se cunoaște inclusiv în interiorul partidului poziția mea față de actualul primar al municipiului Târgu Jiu, având în vedere mandatul, mandatele dezastruoase pe care le-a avut și cu impact dezastruos la adresa municipiului Târgu Jiu. Deci, în mod evident, având în vedere această poziție a mea, dacă ar exista astfel de discuții, în mod evident eu nu iau parte la astfel de de discuții, cunoscându-se poziția mea. Cred că orice partid care îl susține pe Marcel Romanescu trădează interesele municipiului Târgu Jiu și nu face altceva decât să promoveze în continuare distrugerea municipiului Târgu Jiu. Deocamdată nu a venit în Partidul Social Democrat. Eu ce voi face este ca, în condițiile în care îi va fi supusă la vot adeziunea actualului primar, să votez împotrivă. Și vedem mai departe ce se întâmplă. Deocamdată nu a venit și nu vreau să fac supoziții”, a declarat consilierul municipal din partea PSD Eduard Lădaru.

Vizualizări: 4,398

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: