Ce cred trei primari PSD despre parlamentarii de Gorj

A început numărătoarea inversă până la alegerile parlamentare care vor avea loc anul viitor, iar primarii  analizează activitatea deputaților și senatorilor de Gorj. Trag linie și notează la sânge anii care s-au scurs din mandatul acestora și chiar le arată unde au greșit, ce nu au făcut dar și ce ar putea face pentru a salva din handicap.

Edilul din comuna Cătunele, Florinel Țuilă, este unul dintre primarii cu ștate vechi din județul Gorj și este cel mai exigent. Parlamentarii de Gorj au obținut cu greu o notă de trece pentru activitatea de până acum. ”Eu sunt supărat pe ei pentru că nu au rezolvat problema terenurilor afectate de minerit. Trebuiau să le retrocedeze oamenilor și doar ei putea să rezolve de la București acest lucru și nu au făcut nimic în acest sens. Au adus, ce-i drept fonduri pentru investiții, dar pe noi mineritul ne doare cel mai tare. Eu le dau un 7, maxim 7,50 la toți indiferent de partid”.

Și primarul din comuna Slivilești, are ceva să le reproșeze deputaților și senatorilor de Gorj. 

”Parlamentarii au făcut treabă individual dar ca echipă și ca unitate nimic. Pentru asta ar merita note foarte mici.  Eu mi-aș fi dorit ca parlamentarii noștri să facă echipă. Nici nouă, ca primari, nu ne este ușor să avem o relație bună cu toți. Ei se tot ciondănesc și de aici pleacă și destrămarea noastră. Vor să ia câte un primar, îl ia separat, îl ajută cu fonduri, cu ceva și apoi îl condiționează să candideze din partea lor. Eu nu sunt în măsură să le dau note, iar dacă aș face-o ar cădea pe spate. Din respect pentru ei ca oameni, nu ca politicieni nu le dau note”, a precizat Sorin Bucurescu.

Primarul din Bengești Ciocadia a luat la puricat fiecare parlamentar. ”Eu în mare parte știu activitatea lor din mass-media, dar s-au zbătut pentru noi mai ales cu programul Anghel Saligny. Domnul Weber și domnii Manta și Rujan au colaborat, dar nu prea am apelat așa mult, dar le dau un 9. Eu l-am sunat și pe domnul Iordache și spre surprinderea a răspuns, nu a ținut cont de culoarea politică și a colaborat. Pentru asta îi dau un 8 spre 9 și chiar domnul Pecingină a răspuns foarte prompt. La domnul Miruță nu am apelat niciodată, îi cunosc foarte bine familia, îi respect, dar i-aș recomanda să schimbe partidul pentru că USR-ul nu-i face deloc cinste”, a declarat primarul Victor Geogia.

Vizualizări: 3,013

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: