Grindeanu, ministrul ”piuliță”. A numărat șuruburile de la Podul Brăila

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat că au fost verfificate jumătate din cele 100 de mii de șuruburi, câte ar fi la Podul Brăilei, și că doar 180 s-au dovedit a fi ”slăbite”. Sigur, afirmația este la mișto, cam cum face Guvernul de întreaga populație. Verificarea s-a făcut după ce podul a fost pus în  circulație și nici nu este singura problemă. Podul este inaugurat, dar nu recepționat.

Aceasta nu este prima problemă a podului recent inaugurat. După inaugurarea cu fast, o parte din asflat s-a lăsat, iar guvernanții au dat vina pe camioanele de mare tonaj. Totuși, o investiție recent inaugurată, de zeci de milioane de euro, care are deja probleme ridică semne de întrebare asupra calității lucrărilor și respectării procedurilor.

Grindeanu a subliniat că ”podul este în garanție”, chiar dacă nu este recepționat, iar garanția podului începe de la recepție.

,,Am aici și directorul CNAIR, (n.r.Cristian Pistol). Până aseară au fost verificate peste 50 000 șuruburi. Totalul șuruburilor este de 100 000. La cele 50 000 s-au găsit 180 de șuruburi nestrânse. O să se termine această verificarea, azi-mâine probabil în acest week-end”., a spus ministrul Sorin Grindeanu.

Vizualizări: 1,526

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: