Cine sunt cei trei politicieni care i-au dat funcție lui Ișfan

Fostul inspector general Ion Ișfan revine într-o instituție din învățământul gorjean, casa Corpului didactic, și spune că a fost numit cu sprijinul lui Victor Ponta, consilierul premierului Marcel Ciolacu, de președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, și de primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, ultimul fiind tot mai aproape de PSD. 


Numirea a fost cel puțin surprinzătoare, iar echipa susținătoare și mai și. 

”Am decis să revin în spațiul public datorită experienței pe care am avut-o ca inspector școlar general, faptului că sunt președintele comisiei de învățământ la Consiliul Județean Gorj, relației bune pe care o am cu cu dl. Victor Ponta și cu ceilalți politicieni, cu dl. primar Romanescu, cu domnul președinte al Consiliul Județean și am admis să lucrez în continuare în această echipă în dorința de a pune și eu umărul pentru a a rezolva problemele cu care se confruntă învățământul preuniversitar românesc. Mai ales din prisma faptului că va trebui implementată noua lege a educației în învățământul preuniversitar”, a declarat presei locale. 


Întrebat explicit dacă cei nominalizați îl susțin pentru această funcție, Ișfan a răspuns: ”Da, din ce am discutat cu dânșii au fost au fost de acord și dl. Victor Ponta, și dl. primar Marcel Romanescu. dl. președinte al Consiliului Județean Cosmin Popescu. Au zis că-i bine să vin în această echipă să pun și eu umărul pentru a rezolva problemele cu care se confruntă învățământul preuniversitar românesc. Și când echipa m-a invitat să lucrez, așa cum a spus și dl Victor Ponta nu e important locul pe care-l joci în echipă ci că ești în echipă”.

Marcel Romanescu a reacționat și a transmis că nu-l susține pe Ișfan: „Niciodată nu voi susține alte nume, indiferent despre cine este vorba, în detrimentul echipei mele”.

Vizualizări: 5,336

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: