Primarul Romanescu recunoaşte. PSD e calea!

Cu carnet de liberal, dar cu sufletul în PSD. Nu că ar mai surprinde pe cineva, dar primarul Marcel Romanescu vorbeşte, pentru prima dată, foarte sigur pe el de o candidatură pentru Primăria Târgu Jiu pe lista Partidului Social Democrat. Deja, echipa lui din PNL a rupt rândurile şi s-a mutat la PSD.

Ar pleca şi el acum în barca social-democraţilor. Dar ar risca mandatul. Cum nu-şi permite acest risc, le face cu mâna foştilor colegi de partid din tabăra adversă. Până la alegerile de anul viitor.

Marcel Romanescu a declarat că ar putea candida din partea PSD, anul viitor. “Există şi o astfel de variantă, de a candida din partea Partidului Social Democrat. N-am câştigat alegerile de unul singur, recunosc acest lucru. Eu am câştigat cu o mare familie care s-a creat. Cel mai important pentru politica actuală, este să ai o echipă care să te recunoasă de lider”, a spus primarul Marcel Romanescu.

La fel şi Bogdan Bejinaru. A mai rămas în PNL ca să nu piardă postul de viceprimar.

Cel mai probabil, e singurul politician care le face ochi dulci politicienilor din alte partide. Acum în PNL, Romanescu îl defineşte drept candidat de succes pe Adrian Dăianu, acum la PSD.

„Dacă mâine Adrian Dăianu sau Bogdan Bejinaru ar candida pentru o funcţie de primar sau preşedinte de Consiliu Judeţean ar lua mult mai multe voturi decât mulţi dintre cei care astăzi se văd candidaţi la Consiliul Judeţean. După părerea mea, da, Adrian Dăianu ar lua mai multe voturi decât Ion Iordache. Reprezintă nu numai cetăţenii din Târgu Jiu. Cel puţin jumătate din angajaţii Edilitara provind din aproape toate localităţile din Gorj. Şi Dăinu, şi Bejinaru ar fi candidaţi de succes”, a declarat Romanescu, într-o emisiune la Radio Infinit.

Vizualizări: 3,659

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: