Iulian Popescu, după scandalul cu PSD: Nu vreau să intru în "mocirlă", eu continui construcția organizației

Iulian Popescu, președintele interimar al PNL Târgu Jiu, a reacționat după scandalul iscat la finalul săptămânii după ce PSD Gorj a anunțat că au trecut la partid mai mulți liberali. 

Popescu spune că a fost un "spectacol de proastă calitate".

El a mai spus că pentru el, a reacționa în fața acuzațiilor nefondate înseamnă pur și simplu că refuză să se lase atras în "mocirlă". 

"În aceste zile, am asistat la un spectacol de proastă calitate, un fake news grosolan, pus în scenă de conducerea PSD Gorj, cu scopul de a discredita organizația PNL și de a manipula opinia publică.

Dacă altădată lipsa de reacție însemna blat, cuvântul preferat al politicienilor, la mine înseamnă că refuz să intru în mocirlă.

Țin doar să precizez că organizația PNL Târgu Jiu nu a fost niciodată mai puternică, fiind animată zilnic de oameni noi, cu anvergură în comunitate, iar plecarea celor câtorva membri este un lucru firesc, prin care organizația noastră se curăță precum se alege grâul de neghină.

În concluzie, promit să continui construcția organizației municipale a PNL, sănătos, bazându-mă pe principiile și valorile liberale, deschisă pentru toți cetățenii de bună credință care vor să se implice în dezvoltarea comunității noastre", a transmis acesta printr-o postare pe Facebook. 

Joi seara, PSD Gorj a anunțat printr-un comunicat de presă că "întreaga conducere" a fostei organizații, condusă de Marcel Romanescu, dar și circa 300 de liberali. A doua zi, pesediștii au revenit asupra anunțului: Romanescu nu este încă la PSD, o adeziune acum făcându-l să-și piardă mandatul, iar cei 300 sunt de fapt 283. Mai mult, nu erau siguri că sunt doar de la municipiu, pot fi și de la județ. 

PNL Gorj a reacționat și a transmis că în baza de date a partidului, în mandatul lui Romanescu, figurau 164 de persoane. 

A intervenit în discuție și Bogdan Bejinaru, viceprimar și mâna dreaptă a lui Romanescu în partid, care spune că nimeni în afara de ei nu avea acces la baza de date. Informația nu poate fi reală, dat fiind că este o bază de date națională, foarte dacă oamenilor li se încasau cotizații fără să fie înregistrați ca membri PNL.

Vizualizări: 2,789

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: