Cât de dăunător este consumul de droguri. Activităţi demonstrative în şcolile din Gorj

Biblioteca Județeană ”Christian Tell” Gorj în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Gorj și Casa Corpului Didactic Gorj au desfășurat activități tematice cu tinerii din cadrul Liceului Tehnologic Roșia Jiu și Liceul Energetic Târgu-Jiu, în cadrul proiectului „Drogurile, o soluție sau o problemă?”.

Activităţile s-au desfăşurat în perioada 4-7 decembrie 2023 şi au fost coordonate de Roxana Ungureanu, Anca Ștefan și Alina Firan.

Invitat de onoare a fost Dănăricu Daniel, inspector de specialitate în cadrul Agenției Naționale Antidrog, care a purtat discuții interactive cu tinerii privind pericolele consumului de droguri, cadrul legal în domeniul traficului și consumului de droguri, factorii de risc și factorii de protecție ai consumului de droguri și efectele consumului de droguri.

Prin exercițiul practic efectuat la fiecare activitate desfășurată în licee, Daniel Dănăricu a demonstrat cât este de dăunător consumul de droguri și ce efecte perturbatoare pot avea acestea în viața tinerilor.

Galerie foto


Vizualizări: 827

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: