Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți la Târgu Jiu

AJOFM Gorj organizează pe 11 octombrie 2024, începând cu ora 10.00, evenimentul „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți”. Activitatea va avea loc la parterul clădirii din Campusul Studențesc Debarcader al Universității „Constantin Brâncuși”, pe strada Tineretului nr. 1, Târgu-Jiu.

Până în prezent, 60 de angajatori au confirmat participarea, oferind 664 de locuri de muncă pentru diverse meserii, cum ar fi agent de securitate, bucătar, brutar, electrician, mecanic auto, recepționer hotel, sudor, vopsitor auto și multe altele. De asemenea, pentru absolvenții de studii superioare, sunt disponibile 14 posturi vacante, printre care economist, asistent medical, inginer, manager și biochimist.

Atât absolvenții care se angajează în perioada în care sunt înregistrați la AJOFM Gorj, cât și angajatorii care oferă locuri de muncă, pot beneficia de sprijin financiar conform Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă.

Pentru informații suplimentare, angajatorii și persoanele interesate sunt invitați să contacteze AJOFM Gorj la sediul din strada Lt. Col. D. Petrescu nr. 1, Târgu Jiu.

Vizualizări: 194

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: