Bicicletele au invadat și pista Stadionului Municipal!

Neavând un loc special amenajat pentru biciclete o serie de tineri se plimbă cu bicicletele sau trotinetele pe pista Stadionului Municipal. Pe lângă faptul că deteriorează covorul pistei aceștia încurcă însă și atleții care se pregătesc acolo. 

Dacă pe terenul trei, cel de antrenamente, bicicliștii se plimbă în voie pe iarbă pentru că nu este gard iar polițiștii locali care păzesc acolo nu îi deranjează, mai nou aceștia au intrat și în stadion. 

Pista Stadionului Municipal a devenit o atracție pentru biciclete și tot mai mulți tineri vin zilnic în stadion pentru a se plimba cu biciclete și trotinete. Și nu numai pista stadionului este atractivă pentru aceștia ci și iarba terenurilor.

Un astfel de episod surprins marți a revoltat antrenorii și sportivii care se pregăteau pe pista stadionului. Mai multe biciclete care au pătruns pe pistă au încurcat antrenamentele atleților, antrenoarea Viorica Dima atrăgând atenția acelor iresponsabili care au intrat pe pistă: „Numai în Târgu Jiu se poate întâmpla! Pe o pistă de milioane ne plimbăm cu bicicleta! Rușine să vă fie!”. Antrenoarea de atletism de la CS Pandurii care pregătește acolo mari campioni a dat exemplul celor de la Cluj unde oricine vrea să alerge plătește și respectă reguli: „Am fost la Cluj, acolo se plătește să alergi pe pista, la noi ne batem joc de ea”.

O atenție mai mare la aceste aspecte ar trebui să aibă cei care păzesc stadionul și permit accesul bicicletelor și trotinetelor în incintă. Nu numai pe pistă ci și pe iarba fragedă, recent însămânțată, se pot vedea deseori biciclete. La fel și pe terenul trei, cel de antrenamente, acolo unde trotinetele sunt la ordinea zilei la orice oră din zi și din noapte. 

Galerie foto


Vizualizări: 1,370

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: