Bărbat din Mătăsari, condamnat pentru furt de cărbune. Prejudiciul - 27 de lei!

Un bărbat din Mătăsari, județul Gorj, a fost condamnat săptămâna trecută la 1.800 de lei amendă penală, pentru furt de cărbune, sentința Judecătoriei Motru nefiind definitivă. Șase saci de cărbune ar fi furat acesta din depozitul EMC Jilţ Sud al Complexului Energetic Oltenia.

Fapta a avut loc în martie 2019, când bărbatul a fost surprins de către lucrătorii de jandarmi din cadrul I.J.J. Gorj în timp ce sustrăgea cărbune din depozitul EMC Jilţ Sud.

Polițiștii chemați la fața locului au constatat că gorjeanul avea încărcaţi cu cărbune un număr de 6 saci din rafie. Acesta se deplasa până la depozitul EMC Jilţ Sud, încărca într-un sac cărbune pe care îl transporta apoi la circa 200 metri distanţă, în marginea drumului industrial Mătăsari – Dragoteşti, acolo unde a şi fost surprins de către jandarmi, operaţiune pe care a efectuat-o de 6 ori.

“Cu ocazia predării cărbunelui sustras reprezentanţilor EMC Jilţ Sud s-a constatat cantitatea totală de 220 kilograme, valoarea fiind de 27,06 lei aşa cum acestea au comunicat ulterior”, se arată în documentul de la instanță.

Vizualizări: 7,749

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: