Au jucat două meciuri amicale în două zile!

În pauza competițională prilejuită de meciurile echipelor naționale a fost întrerupt și campionatul Ligii 2. ACS Viitorul Târgu Jiu a disputat în această perioadă două meciuri amicale, unul pierdut, în fața jucătorilor rămași în lotul celor de la Universitatea Craiova după convocări, și unul câștigat greu în fața ultimei clasate din seria a 7-a a Ligii 3, CSO Turceni.

Învinsă vineri, după-amiaza, cu scorul de 3-1, de Universitatea Craiova, în amicalul disputat pe terenul din incinta Complexului ”Ilie Balaci” din Lunca Jiului, ACS Viitorul a susținut și sâmbătă dimineața o partidă de verificare, la doar o zi de la precedentul amical.

Adversara a fost nou-promovata în Liga 3, CSO Turceni, iar echipa antrenată de Călin Cojocaru s-a impus greu, cu scorul de 3-2 (2-1) în testul jucat pe terenul 3 din cadrul Complexului Municipal Târgu Jiu.

Vulpe, Njifakue și Lupulescu au marcat pentru divizionara secundă, în timp ce pentru ocupanta ultimului loc din Seria a 7-a a Ligii a 3-a, pregătită de Viorel Cojocaru, au înscris Sorea și Bubuioc.

CSO Turceni nu a evoluat în etapa din acest weekend, deoarece adversara Universitatea Craiova 2 a solicitat amânarea partidei, pe motiv că are mai mulți jucători convocați la loturile naționale de juniori. Partida a fost reprogramată pentru data de 31 octombrie, de la ora 15:00, pe stadionul Orășenesc din Turceni.

Vizualizări: 497

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: