Andrieș: „Trebuie să jucăm, să ne bucurăm că participăm la această competiție”

EHF European League programează o nouă etapă în Grupa D a EHF European League. În această a cincea etapă în care CSM Târgu Jiu s-a deplasat în Spania, la Malaga, pentru confruntarea dificilă cu Costa del Sol. 

Ibericele s-au impus în tur, la Târgu Jiu, la o diferență de 10 goluri iar acum, antrenorul Liviu Andrieș își dorește ca echipa sa să aibă o cu totul altă exprimare în teren. În primul rând, principalul grupării gorjene speră ca elevele sale să elimine greșelile din meciul tur, care au dus la diferența de pe tabelă. 

“Ne dorim să avem o evoluție bună. Trebuie să recunoaștem că, în această cupă europeană, nu am avut evoluții foarte bune. E clar că și calitatea adversarului a fost una superioară, dar trebuie să jucăm, să ne bucurăm că participăm la această competiție și să facem un joc bun pentru a ne consolida și perfecționa relațiile de joc. Sunt o echipă cu inimă mare, o echipă care joacă foarte mult pe relațiile unu la unu, cu o apărare avansată. E clar că va trebui să fim atenți, să construim cu atenție, pentru că diferența la Târgu Jiu s-a făcut pe greșelile individuale, de prindere și pasare. Va trebui să fim foarte atenți pe aceste lucruri și să corectăm greșelile care le-am făcut în meciul tur și să facem un meci cât mai bun”.

Andrieș speră într-o evoluție cât mai bună a elevelor sale în meciul de la Malaga. 

Partida programată duminică, contează pentru etapa a 5-a din Grupa D a EHF European League și va începe la ora a19:00. 

Meciul va fi transmis în direct de DigiSport 4, Prima Sport 4 și Orange Sport 3.

Vizualizări: 310

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: