O nouă confruntare europeană pentru CSM Târgu Jiu 

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu au plecat vineri spre Spania pentru a cincea confruntare europeană din grupele Cupei EHF.  Echipa locală își continuă în acest weekend aventura europeană în EHF European League Woman, sezonul 2023-2024. 

Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache merge în Spania, la Malaga, pentru duelul cu Costa del Sol. 

Mult mai liniștite după victoria din Liga Florilor, cu Știința București, handbalistele lui Liviu Andrieș merg în Spania cu un moral bun și cu încrederea că pot scoate un rezultat pozitiv pe terenul ibericelor. După ce le-au studiat jocul în urma partidei tur, handbalistele noastre sunt convinse că pot să contracareze jocul echipei spaniole. Andreea Mihart mizează pe o apărare mult mai agresivă, care poate fi cheia unui rezultat bun în Spania.  

“Venim după o victorie și ne propunem să facem un joc cât mai bun: și pe faza de atac, și pe faza de apărare. Trebuie să îmbunătățim lucrurile care până acum nu ne-au ieșit și asta ne dorim, să facem un joc cât mai bun, cu puține greșeli. În meciul de acasă cu ele, am avut un început de joc bun și apoi, dintr-o dată, nu am mai avut realizări. Au jucătoare foarte bune pe unu la unu, cu depășiri, și cred că printr-o apărare foarte bună putem face un joc bun și să fie un scor strâns”, a declarat la conferința de presă premergătoare acestui meci Andreea Mihart.

Partida programată duminică, contează pentru etapa a 5-a din Grupa D a EHF European League și va începe la ora a19:00. 

Meciul va fi transmis în direct de DigiSport 4, Prima Sport 4 și Orange Sport 3.

Vizualizări: 606

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: