CSO Turceni are un nou președinte

Formația gorjeană de Liga 3 CSO Turceni a anunțat că a fost numit un nou președinte al clubului. Promovată în eșalonul trei vara trecută, echipa din Turceni a avut un parcurs dezastruos până acum.

Iulian Diură va fi noul președinte al clubului CSO Turceni, prezentarea oficială a noului președinte având loc vineri și fiind anunțată de club pe pagina oficială de Facebook. „Iulian Diură, vine alături de noi pentru a schimba situația nefastă prin care trecem, ținând cont de rezultatele de până acum si poziția din clasament. Acesta, prin experiența deținută va aduce un plus de valoare clubului CSO Turceni”, a anunțat oficial clubul într-un comunicat care este mai consistent decât toate comunicările clubului din Turceni de la promovarea în Liga 3, echipa fiind deficitară la acest capitol de comunicare cu suporterii.

Clubul a mai anunțat că, începând cu reluarea pregătirii de iarnă pentru restul campionatului, noul președinte a primit girul conducerii administrative și al Consiliului Local al Primăriei Turceni cât și al primarul orașului Turceni, Cioc Cristinel, pentru a se ocupa de echipa de fotbal a orașului. 

„Într-o perioadă atât de scurtă, noul președinte a reușit să aducă până in momentul de față un număr de cel puțin 20 jucători din țară cât și din străinătate.  Mesajul este clar: Vrem o schimbare, ne dorim rezultate! Pe această cale dorim să îi urăm bun venit si mult succes noului președinte Iulian Diură!”, au mai transmis cei de la CSO Turceni.

Clubul a mai anunțat și un meci amical programat sâmbătă, cu FCU Craiova 2, noul președinte arătând deja că a făcut o schimbare în ceea ce privește comunicarea clubului cu comunitatea locală.

Galerie foto


Vizualizări: 880

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: