O nouă confruntare în Grupa A pentru baschetbaliștii lui Adi Roșu

Sala Sporturilor găzduiește la finalul acestei săptămâni două meciuri extrem de atractive la nivelul primelor două ligi de baschet masculin din România. Duminică, 11 februarie, tot de la ora 18.00, echipa a doua a CSM Târgu Jiu se va confrunta cu SCM 2 Timișoara, într-o nouă rundă din Liga 1 de Baschet Masculin. 

Echipa pregătită de Adrian Roșu își continuă în acest weekend seria meciurilor din Grupa A din eșalonul secund al baschetului românesc, cu o confruntare pe teren propriu contra bănățenilor de la SCM 2 Timișoara, a anunțat csmtargujiu.ro. Cele două echipe sunt vecine de clasament pentru că oaspeții ocupă locul 4, cu 22 de puncte, în timp ce gorjenii sunt pe 5, cu 21 de puncte. 

Duminică, baschetbaliștii lui Adi Roșu vor să-și treacă în cont a 7-a victorie din acest sezon, dar vor și o revanșă în fața echipei din Banat după ce, în tur, gorjenii nu au prins o zi tocmai bună și au pierdut fără drept de apel. 

”Meciul cu Timișoara din tur a fost unul foarte slab din punctul de vedere al jocului nostru. Vrem să reparăm imaginea cu care am plecat de la Timișoara, iar meciul de duminică să dăm totul pe teren și să câștigăm acest meci”, a precizat Adi Roșu, antrenorul CSM Târgu Jiu2, înaintea acestui joc.

LIGA 1 DE BASCHET MASCULIN

SEZONUL 2023-2024

GRUPA A

ETAPA 16

TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR

DUMINICĂ, 11 FEBRUARIE 2024, ORA 18.00

LIVE PE FRBTV

CSM TÂRGU JIU2 – SCM 2 TIMIȘOARA

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: