Alin Buleică a recunoscut superioritatea oaspeţilor

Căpitanul formaţiei ACS Viitorul Târgu Jiu, Alin Buleică, a recunoscut după meciul cu Steaua superioritatea oaspeţilor. Acesta crede că lipsa omogenităţii din lot este cauza acestui eşec şi a jocului slab al echipei.

Experimentatul jucător Alin Buleică a precizat după meci că jocul cu Steaua a fost unul dificil pentru echipa sam recunoscând că oaspeţii au fost mai buni. „A fost un meci dificil pentru noi. Am început bine, dar am primit primul gol destul de uşor şi de acolo lucrurile nu au mai stat deloc cum ne-am dorit. Nu ne-a mai ieşit jocul. Ei au presat şi-au creat ocazii şi au obţinut victoria. Au fost mai buni!”, a spus Buleică pentru gds.ro.

Buleică a precizat că va mai trece o perioadă până când echipa va fi omogenă: „Aş putea spune că lipsa omogenităţii şi-a spus cuvântul în acest meci în privinţa noastră. Ne-au venit mulţi jucători şi asta s-a văzut pe teren. Înaintea fiecărei etape ne-au venit jucători noi, deci trebuie să mai treacă o perioadă până să înceapă jocul să se lege. Nu trebuie să disperăm, am pierdut doar un meci şi este abia etapa a doua. Lucrurile se vor schimba în bine, pentru că avem un lot valoros şi muncim bine“.

ACS Viitorul va juca etapa viitoare în deplasare, cu Astra Giurgiu, tot o echipă cu un lot destul de bun care a retrogradat din Liga 1.

Vizualizări: 630

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: