Leo Messi, prezentat oficial la noua sa echipă

A devenit oficial faptul că starul argentinian a semnat până în 2023 cu noua sa echipă. Leo Messi a fost prezentat de francezii de la PSG.

Lionel Messi a fost prezentat în cele din urmă la Paris Saint-Germain, club pe care îl va reprezenta cel puțin în următoarele două sezoane. Argentinianul i-a îndeplinit, astfel, visul lui Neymar Jr., care s-a și oferit să îi cedeze tricoul cu numărul 10, dar acesta a refuzat.

Argentinianul a fost prezentat pe Parc des Princes, unde suporterii au avut ocazia să îl vadă pentru prima dată îmbrăcat în echipamentul de joc al lui PSG.

Fotbalistul care în această vară a cucerit Copa America în echipamentul inscripționat cu „10” va evolua pentru Paris Saint-Germain cu numărul 30, pe care l-a purtat în vremea debutului la FC Barcelona.Leo Messi a anunțat inițial că nu dorește să ia nimănui echipamentul odată cu venirea sa pe Parc des Princes, dar în cele din urmă s-a văzut nevoit să își încalce promisiunea. Cum opțiunile numerelor libere erau limitate, și deloc atractive, argentinianul a ales să poarte numărul 30.

Echipamentul cu numărul 30 îi aparținea portarului de rezervă Alexandre Letellier, care a fost dispus să i-l cedeze noului star al lui Paris Saint-Germain.

Regulile Ligii Profesioniste de Fotbal din Franța susțin că numerele 1, 16 și 30 pot fi folosite exclusiv de către goal-keeperi, astfel că oficialii lui PSG au fost nevoiți să ceară o derogare în acest sens, pe care în cele din urmă au primit-o.

Vizualizări: 808

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: