E incredibil! Cum arată terenul de joc de pe Stadionul Municipal (FOTO)

Terenul de joc din incinta Stadionului Municipal din Târgu Jiu se prezintă foarte prost la primul meci oficial al noului sezon. Cândva cel mai bun teren de joc din ţară, terenul de la Târgu Jiu are acum suprafeţe foarte mari fără iarbă, aceasta fiind afectată de o boală specifică gazoanelor după festivitățile care au avut loc la începutul verii pe suprafaţa de joc.

Primul meci oficial al noului sezon este un prilej pentru Târgu Jiu de a se face de râs cu un teren de joc care are mari porţiuni fără iarbă. Terenul, care era cândva mândria Gorjului şi care a rezistat impecabil chiar şi când s-a construit în jurul său stadionul actual, este acum de nerecunoscut.

Mari porţiuni cu iarbă uscată, dar şi porţiuni de câţiva metri pătraţi fără iarbă deloc vor da probabil mari bătăi de cap, dar şi dureri de picioare jucătorilor care vor evolua pe acest gazon.

O boală a acestui tip de gazon, plantat pe nisip, a afectat suprafaţa acestuia, mai ales că lucrările care trebuiau să aibă loc pe teren la finalul primăverii şi începutul verii au fost întrerupte de festivităţile de absolvire ale liceenilor care au avut loc chiar pe suprafaţa terenului de joc.

Este posibil ca această boală să fi fost adusă din alte zone, fără să ştie, chiar de cei care au luat parte la festivităţi şi care au ocupat locuri pe scaune direct pe gazon. Deşi boala gazonului a apărut imediat după acele festivităţi, cei care îngrijesc gazonul din stadion nu au mai avut ce face în ultima perioadă pentru a remedia problema, mai ales din cauza caniculei care a accentuat problemele gazonului. În plus, primăria nici nu mai are prea mulţi oameni care să se ocupe de gazon, cei mai mulţi dintre foştii muncitori de la stadion fiind preluaţi de Poliţia Comunitară la începutul verii şi puşi să păzească stadionul.


Din acelaşi motiv al lipsei de personal muncitor şi terenul trei, de antrenamente, a început să se ardă pe porţiuni mari pentru că nu este udat corespunzător.

Galerie foto






Vizualizări: 1,962

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: