Cine și cum are acces la meciul dintre ACS Viitorul Târgu Jiu și CSA Steaua

Accesul spectatorilor în tribune la primul meci oficial al acestui sezon disputat pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu se va face cu respectarea unor reguli stricte impuse de perioada de pandemie. Este vorba de vaccinare, inclusiv cu a doua doză sau test negativ. Meciul este transmis în direct de toate televiziunile de sport deţinătoare de drepturi.

Meciul dintre ACS Viitorul Târgu Jiu şi CSA Steaua se dispută marţi, de la ora 19:00, şi în tribune nu vor avea acces doar spectatorii care fac dovada vaccinării, inclusiv cu a doua doză  sau cei care prezintă un test negativ sau dovada că au trecut prin boală. CSA Steaua a anunțat prezența a 500 de suporteri la meci, de aceea s-au luat măsuri de ordine speciale.

Meciul va fi televizat pe programele DigiSport 1 , Telekom Sport și LookSport+.

Partida va fi arbitrată de Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare) - A1 : Raul Constantin Ghiciulescu (Lugoj) - A2 : Călin Cimponeriu (Lugoj) - Rezervă arbitru : Marius Nechita Chioran (Cluj-Napoca) - Observator arbitri : Fevronia Ion (Craiova) - Observator FRF : Romeo Malac (Timișoara).

Biletele pot fi cumpărate în ziua meciului,de la casele de bilete de la stadion, între orele 16-19. Pentru a putea cumpăra bilete trebuie să prezentați documente de identitate pentru cei care vor intra la meci însoțite de una din următoarele trei adeverințe:

-      ADEVERINȚĂ DE VACCINARE CU A DOUA DOZĂ DIN CARE SĂ REIASĂ CĂ AU TRECUT PESTE 10 ZILE DE LA RAPEL;

-      ADEVERINȚĂ CU DOVADA TESTULUI NEGATIV RT-PCR (nu mai vechi de 72 ore) SAU ADEVERINȚĂ CU REZULTATUL NEGATIV AL UNUI TEST ANTIGEN RAPID (nu mai vechi de 24 ore);

-      ADEVERINȚĂ CU DOVADA CĂ PERSOANA SE AFLĂ ÎN PERIOADA CUPRINSĂ ÎNTRE A 15-A ZI ȘI A 180-A ZI DE LA UN REZULTAT POZITIV.

Vizualizări: 815

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: