ACS Viitorul, eşec în primul joc oficial de la Târgu Jiu

ACS Viitorul Târgu Jiu nu a confirmat nici în etapa a 2-a din Liga 2, când a jucat acasă cu CSA Steaua, fiind învinsă marţi seară, scor 0-2, pe stadionul Municipal din Târgu Jiu.

Formaţia din Ghencea a câştigat meritat acest meci pe care l-a dominat pe toată durata partidei, ajutată de o galerie numeroasă, dar şi foarte zgomotoasă care a însoţit echipa de la Bucureşti.

Echipa pregătită de Cristian Lupuţ nu a arătat deloc precum cea care evolua sezonul trecut când se bătea pentru primele locuri în clasament, o cauză fiind probabil şi pierderea celor mai buni jucători, de fapt a unui lot întreg de 18 fotbalişti în această vară.

Steaua a dominat jocul după primele minute de tatonare reuşind să deschidă scorul în minutul 23, prin Florin Răsdan. Oaspeţii au început la fel de bine şi repriza secundă, când au marcat din nou, în minutul 65, prin acelaşi Răsdan care a reuşit dubla. Acesta a dedicat cele două goluri antrenorului Daniel Opriţa, care a împlinit în ziua meciului 40 de ani.

Spectacol a făcut la Târgu Jiu şi galeria echipei Steaua care a cântat tot jocul dând impresia că stadionul este plin de spectatori.

Astfel, ACS Viitorul Târgu Jiu rămâne cu un punct în primele două etape, acest a fiind luat în prima etapă, în deplasarea de la FC Braşov.

ACS Viitorul Târgu Jiu – Steaua Bucureşti: 0-2 (0-1)

A marcat: Florin Răsdan 23′, 65′

ACS Viitorul Târgu Jiu: Moga – Buleică (’73, Ciul), Core, Al. Băican, Godja – Al. Dulca (’61, Gîrbiță), Vulpe (’90+1, Buțurcă), Țegle, Mitrică – Dodoi (’46, Vl. Rusu), C. Rus (’73, Brînzan). Antrenor: Cristian Lupuț

CSA Steaua: Bălbărău – D. Oroian, Walace, Beța, Ad. Ilie – Răsdan (’80, R. Neacșu), M. Mihăescu (’80, Băjenaru), Șt. Pacionel (’46, V. Bărbulescu), E. Pacionel (’70, Al. Zaharia) – Huiban (’63, Buhăescu), Chipirliu. Antrenor: Daniel Oprița

Cartonaşe galbene: Mitrică ’68, Gîrbiţă ’76 / Chipirliu ’39, Bărbulescu ’68.

Au arbitrat: Florin Ovidiu Mazilu – Raul Constantin Ghiciulescu, Călin Cimponeriu; Marius Nechita Chioran.

Observatori: Fevronia Ion, Romeo Malac.

Vizualizări: 386

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: