Octavian Ilie revine la Târgu Jiu şi va juca la CSM

CSM Târgu Jiu a perfectat un nou transfer la echipa de baschet. Transferul este unul cu atât mai spectaculos cu cât este vorba despre un jucător gorjean, Octavian Ilie, pe care oficialii clubului din Târgu Jiu au reușit să-l readucă acasă.

Conducerea clubului gorjean şi-a asigurat astfel serviciile unui campion naţional U20, cu numeroase selecţii la echipele naţionale de juniori ale României şi care revine să joace la Târgu Jiu, în oraşul natal.

Octavian Ilie, care poate evolua pe poziţiile 1-2, a semnat pentru un sezon şi a declarat pentru site-ul oficial al CSM că vine cu gânduri mari la Târgu Jiu.

„Debutant la doar 14 ani, la seniori, in Liga Nationala, Octavian Ilie este fără indoiala unul dintre cei mai talentati tineri baschetbalisti gorjeni. Evolutiile sale la nivel juvenil nu au trecut neobservate, jucatorul gorjean fiind selectionat la echipele nationale ale Romaniei U14, U15,U16,U17 si U18. Octavian Ilie si-a trecut in cont si un titlul de campion national U20, cu Stiinta Bucuresti, iar evolutiile sale i-au determinat pe cei de la Dinamo Bucuresti sa-l coopeteze in echipa pentru a evolua in Liga Nationala”, a informat oficial CSM Târgu Jiu.

Octavian ilie s-a măscut la Târgu Jiu, pe data de 5 iulie 2003, şi a început baschetul la vârsta de 8 ani la CSS Târgu Jiu, unde, timp de 7 ani a trecut pe la toate categoriile de vârstă.

În 2018, la 14 ani, jucătorul a făcut pasul la seniori, la formaţia ACS Târgu Jiu de unde a plecat la CSM Bucureşti. A mai jucat apoi pentru Ştiinţa Bucureşti şi Dinamo.

Vizualizări: 274

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: