AJF Gorj convoacă echipele la sediul din Târgu Jiu

AJF Gorj pregătește de reluarea campionatelor organizate în județ după aproximativ doi ani de pauză. Sezonul trecut nu s-a disputat din cauza protocoalelor medicale impuse pe perioada de pandemie, iar sezonul anterior s-a întrerupt la jumătate şi nu s-a mai reluat.

Asociația Județeană de Fotbal Gorj a anunţat că şefii asociaţiei se vor întâlni joi cu reprezentanții cluburilor şi asociaţiilor care au echipe înscrise în Ligile 4 şi 5 sau care doresc să înscrie echipe în noul sezon.

AJF Gorj a precizat că se vor stabili cu această ocazie coordonatele noului sezon competițional. Întâlnirile de lucru cu oficialii formațiilor din Liga 4 și 5 sunt programate joi, la orele 10 şi 12 după cum a anunţat oficial AJF: „În vederea începerii campionatelor de fotbal, sezonul 2021-2022, AJF Gorj convoacă reprezentanții cluburilor și asociațiilor sportive din Liga a 4-a și a 5-a la o întâlnire de lucru în data de joi, 12 august 2021, la sediul AJF, după cum urmează:

– Ora 10.00 – reprezentanții cluburilor/asociațiilor din Liga a 4-a;

– Ora 12.00 – reprezentanții cluburilor/asociațiilor din Liga a 5-a”.

Campionatele judeţene din Liga 4 şi 5 sunt întrerupte de la finalul anului 2019, atunci când se încheiase turul sezonului 2019 – 2020, returul neputând să se mai dispute din cauza pandemiei.

Vizualizări: 525

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: