AJOFM Gorj: Avem peste 500 de locuri de muncă vacante

Sute de locuri de muncă sunt puse la bătaie în această perioadă de Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj. Mai exact, este vorba despre peste 500 de joburi vacante în multe domenii de activitate.

Directorul AJOFM Gorj, Romeo Chiriac, spune că sunt oferite locuri de muncă destul de bune, atât pentru cei cu studii medii, cât și pentru cei cu studii superioare. Printre locurile de muncă scoase la bătaie se află și un post de director de vânzări.

”Avem 533 de locuri de muncă vacante. Cele mai multe sunt pentru agenți de securitate, electrician, dulgher, faianțar, fierar betonist, lăcătuș mecanic, lucrător gestionar și pentru salubritate. De asemenea, se mai caută și operator la mașini unelte, operator la mașini de multiplicare, dar și șoferi. Din cele 533 de locuri de muncă vacante, 24 sunt pentru cei cu studii superioare, fiind vorba despre ingineri constructori, ingineri chimiști, mecanici, consilier juridic, dar și director de vânzări”, a spus Romeo Chiriac.

De asemenea, șeful AJOFM Gorj mai spune faptul că au fost încadrate în câmpul muncii peste 1000 de persoane, de la începutul acestui an. ”Aam încadrat de la începutul anului 1.122 de persoane, dintre care 498 sunt cu domiciliul în mediul urban. Au fost încheiate 955 de contracte de muncă pe perioadă nedeterminată, iar restul pe perioadă determinată”, a mai declarat Chiriac.  

Vizualizări: 8,372

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: