A primit bani să introducă apă și canalizare în toată comuna

Ani la rând au sperat că vor avea apă curentă și canalizare, iar așteptarea localnicilor din comuna Drăgotești a luat sfârșit.  Cu eforturi mari și drumuri nenumărate la București, autoritățile locale de aici au reușit să obțină finanțare pentru introducerea sistemului de alimentare cu apă și canalizare în toată comună.

În scurt timp comuna Drăgotești va intra în rândul comunelor din Gorj, unde sătenii vor avea un nivel de trai ridicat. După ani de așteptări, drumuri pe la ministere și promisiuni, autoritățile locale de aici au reușit să facă un proiect unic pentru introducerea sistemului de alimentare cu apă și canalizare în toată comuna.

”Nu avem sistem de apă și canalizare, însă am reușit să rezolvăm această problemă. Am primi prin programul guvernamental ”Anghel Saligny” bani pentru înființarea celor două sisteme în cadrul unui proiect unic. Valoarea totală a investiției se ridică la aproximativ 3.000.000 de euro. În scurt timp o să demarăm procedura de licitație și o să dă drumul la lucrări”, a declarat primarul din Drăgotești Vili Pasăre.

Comuna Drăgotești se va transforma în șantier dar din fericire pentru săteni ambele sisteme vor fi înființate în același timp.

Vizualizări: 1,759

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: