Gorj: Echipa de fotbal prezentată într-un cadru festiv sătenilor

Un eveniment sportiv semnificativ pentru comunitate va avea loc în data de 17 septembrie în comuna Bolboși. Aici va fi inaugurat clubul sportiv înființat de autorități, dar va fi prezentată și echipa comunei. Tot atunci va avea loc și primul meci de debut în campionatul județean.

Autoritățile locale din comuna Bolboși organizează îndeaproape acest eveniment și se dorește a fi unul memorabil pentru comunitate.

”În data de 17 septembrie echipa comunei Bolboși va debuta cu primul meci în campionatul județean. Vorbim de echipa clubului sportiv înființat de primărie și vrem ca cetățenii comunei să asiste la acest eveniment important pentru noi.  Copiii talentați din comună, înscriși la canto vor veni îmbrăcați în costume populare și vor intona pe terenul de fotbal Imnul România, dar vor susține și un moment artistic. O să punem steagul Românie la teren și o să avem și o galerie, iar membrii galeriei vor fi îmbrăcați la fel. Vrem să fie un moment unic și de neuitat în viața sportivă a localității”, a declarat primarul din Bolboși, Viorel Rotaru.

Mai mulți oameni de afaceri și săteni s-au arătat interesați să susțină financiar clubul și implicit echipa de fotbal.

”Avem în sfârșit și noi un club de fotbal și am găsit o firmă care ne-a sponsorizat cu un rând de echipamente. Din ce am mai discutat și cu alte persoane, mai există cetățeni dar și agenți economici care vor să susțină financiar echipa dar și cubul”, a mai adăugat edilul din Bolboși. 

Vizualizări: 661

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: