Spitalul Județean, criticat dur de foștii pacienți. Vezi secția unde „bolnavii sunt luați la mișto”!

Spitalul Județean din Târgu Jiu continuă să fie o experiență neplăcută pentru mulți dintre pacienți. Stau mărturie afirmațiile celor care au ajuns la mâna medicilor și asistenților din cea mai mare unitate medicală din județul Gorj. 

În „topul” secțiilor de care gorjenii sunt nemulțumiți se află Unitatea de Primiri Urgențe. Foștii pacienți afirmă că s-au lovit de nepsare personalului din acel compartiment.

„Serviciu de urgențe unde nu exista empatie și compasiune față de pacienți! Asa zisa dr Voichița Puiu nu are ce cauta acolo! Este un pseudomedic, nu vede bolnavii cu orele, vorbește urat cu pacienții, ii ține cu orele în frig pe coridoare fără sa le facă nimic.O experienta groaznică pe care mama mea a avut-o acolo!”, afirmă Ioana B.

„Un dezastru de spital, în special UPU. Așa ceva nu este posibil, va recomand sa mergeți fără nici o problema pentru un minimum de 30 de minute, sa vedeți săracii bolnavi cum stau și aștepta in timp ce personalul vine cu o aroganta de nedescris, nu te baga in seama, iar dacă o fac te iau la misto. Chiar nimeni nu vede ce se întâmpla?!”, se întreabă retoric un alt gorjean.

La polul opus pare să fie secția de Oncologie a Spitalului Județean. Despre serviciile personalului de acolo, gorjenii vorbesc în cuvinte de laudă.

„Doresc sa mulțumesc întregului personal medical de pe secția de Oncologie. Desi trec prin cele mai negre momente ale vieții mele, cu mama în fază terminală, acești oameni m-au ajutat enorm. Am văzut aici empatie, ajutor, profesionalism, suport. Începând de la infirmiere, doamnele asistente și doamnnei doctor Orvas Iuliana”, afirmă Simona C.

Toate aceste opinii au fost exprimate pe Internet, ca recenzii la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,794

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: