CE Oltenia, la Gala Energiei Românești 2024

 Gala Energiei Românești este un eveniment organizat de Ministerul Energiei, menit să celebreze performanțele și inovațiile din sectorul energetic din România. Complexul Energetic Oltenia (CE Oltenia), unul dintre cei mai importanți jucători în industria energetică, va fi prezent la această gală de prestigiu, alături de alte companii și organizații din domeniu. Gala are loc pe 17 septembrie, la Ateneul Român. 

Gala va recunoaște și premia realizările remarcabile din trei sectoare cheie: mediul de afaceri, educație și administrație. Vor fi acordate premii pentru tinerii inovatori din domeniul energiei, proiectele de eficiență energetică, contribuțiile semnificative ale profesorilor și unităților de învățământ care au implementat inițiative de energie verde, precum și pentru proiectele dezvoltate de administrațiile publice locale prin programe de finanțare.

De asemenea, în cadrul evenimentului vor fi apreciate și proiectele de cercetare-inovare în energie și contribuțiile excepționale ale companiilor din sectorul public și privat.

Vizualizări: 1,175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: