Șeful unei companii din minerit și-a mustrat subalternii la radio: Ai o intervenție din an în Paști!

Spirite tot mai tensionate în sânul Medserv Min, societate pe care o ține la „perfuzii” Complexului Energetic Oltenia. Conducerea și o parte dintre salariați încă n-au îngropat securea războiului în privința salariilor pe care angajații le vor mai mari deși directorul Gabriel Giorgi spune că s-a ajuns la un numitor comun care le e pe plac subalternilor.

Același director a declarat, în direct, la Radio Accent, că salariile de la Merdserv Min, pe care le încasează asistenții medicali, sunt mai mari decât ce primesc alți asistenți din județ.

“Făcând o comparație cu ce se întâmplă în piață, la nivel de asistenți medicali din cabinete, în afară de spitale, câștigă undeva la 2100 – 2200 de lei net. Cei de la Medserv câștigă mai bine. Condițiile nu aș spune că sunt grele. Au un cabinet medical, stau acolo și când sunt solicitați, merg în teren. Cei cu ambulanța. Au spor de noapte, spor de fidelitate, tichete de masă. În altă parte, nu au nimic. Au salariu de încadrare și atât. 3.700 de lei brut. Și nici pe ăla nu-l iau tot”, a declarat Gabriel Giorgi, directorul Medserv Min. 

Mai mult, Giorgi a adăugat și că le-a propus locuri de muncă mai bine plătite în cadrul societății, dar nu le-ar fi vrut nimeni.

„Le-am propus și eu locuri de muncă mai bine salarizate și le-au refuzat. Avem activitate de îngrijire la domiciliu și cei care prestează acolo au un salariu de încadrare mai mare, dar au refuzat. Păi dacă eu am un post vacant și tu nu vrei, dar tu ești guraliv. Acolo ai activitate, te deplasezi la domiciliul oamenilor și sunt cazuri grele. Nu ai o intervenție din an în Paști”, a mai spus Giorgi.

De menționat e și că directorul instituției s-a remarcat în ultimii ani mai mult prin faptul că a fost propulsat de partidul din care face parte doar în funcții de conducere. El a venit la vârful Medserv Min de la conducerea altei societăți care e tot în subordinea Complexului Energetic Oltenia, Minprest. 

Vizualizări: 3,678

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: