Zilele comunei, pe datorie. Te distrezi acum, plătești la anul!

Unele primării au ajuns la fundul sacului cu câteva luni înainte de finalul anului, dar au găsit soluția. Cheltuiesc în contul bugetului de anul viitor!

Deși toate primăriile din județ trec printr-o perioadă de austeritate, la distracție nu se renunță. În comuna gorjeană Glogova se anunță petrecere mare în aceste weekend. Timp de două zile, aici se organizează Zilele Comunei, eveniment programat încă de la început acestui an.

Distracția va costa aproximativ 70.000 de lei, iar cheltuielile vor fi achitate anul viitor.

"Noi am programat evenimentul de la început acestui an. O să plătim acum doar o optime din suma toată și restul banilor o să îi achităm anul viitor. Am prins în buget 70.000 de lei. Evenimentul trebuia să îl facem în septembrie, dar am amânat puțin că am crezut că ne putem încadra cu o recepție parțială la Casa Glogoveanu, să ne legăm puțin de asta, dar nu am reușit", a declarat primarul comunei Glogova, Gheorghe Alpredi.

În data de 12 octombrie, la Glogova vor urca pe scenă Ion Drăgan, Măriuța Burlan, Cosmin Bîrlan, Eugenia Filip și Ionuț Tudorescu, iar duminică invitații speciali sunt Nina Predescu, Vasile Ciobanu, Sanda Argint, Dumitru Vasilescu și Andra Matei.

Vizualizări: 690

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: